Industriālā produkcija

700.tips

Rudzu bīdelētie milti – augstākā labuma rudzu milti, senāk saukti par sijātajiem miltiem – tiek izmantoti tradicionālo saldskābmaižu cepšanā, īpaši labu un gaišu plaucējumu pagatavošanai, dod lielāka apjoma maizi, bet uzturvērtība – mazāka, nekā rupjāku šķiru maizēm. Pieejamie iepakojumi: beztaras; maisos 40 kg

1740.tips

Rudzu rupjā maluma milti, varētu arī teikt, ka rudzu pilnmaluma milti, jo tiek samalts gandrīz 100% viss grauds, visvērtīgākie no rudzu miltiem, bet “vissmagākie “, ļoti grūti mīklai izveidot apjomu, tāpēc, pamatā tiek lietoti rudzu klona maizēm, tumšajiem plaucējumiem, kā arī, veselības maizēm. Pieejamie iepakojumi: beztaras; maisos 40 kg

1370.tips

Rudzu skrotētie milti, jeb vidēji rupja maluma rudzu milti, kuri ir pamatreceptūrās lielākajai daļai rudzu klona maizēm, formas maizēm un rudzu – kviešu maizēm, skrotētie milti ir pamats cietajiem ieraugiem ( galviņām ) un šķidrajiem ieraugiem, dod īpašu skābenu garšu un aromātu maizēm. Pieejamie iepakojumi: beztaras; maisos 40 kg

Rudzu miltu vidējie fizikāli ķimiskie kvalitātes rādītāji