Cepamakadēmija — Rīgas Dzirnavnieks

Sajūti… gaisā virmo svaigi ceptas maizes, smalkmaizīšu, cepumu, pīrāgu un citu gardumu smarža. Un tas viss – pašu rokām darināts, Herkuless Cepamakadēmijā apgūts.  Receptes, idejas, padomi, iespēja izmēģināt dažādus miltu veidus un lielās maiznīcas krāsnis, kā arī saprast, kā tos pašus našķus varam pagatavot mājās – tas viss Jūs gaida Herkuless Cepamakadēmijā.

Cepamakadēmija

Atbildes uz Jūsu Facebook uzdotajiem jautājumiem
Saņem meklētās atbildes no mūsu jauno produktu tehnoloģes Natālijas Lagzdiņas par un ap maizes cepšanu mājās.
Uzzini vairāk
Dabīgā ierauga maize
Ierauga un mīklas gatavošana vai pati maizes cepšana var šķist piņķerīgs process, tādēļ mēs nākam jums palīgā, lai arī jūsu mājās smaržo un galdā kūp svaiga un garda maize! Kopā iepazīsim procesu no A līdz Z.
Reģistrēties
Svētku našķi
Siltas kanēļmaizītes un pīrādziņi....Kā smaržo Jūsu Ziemassvētki? Aicinam ar mums kopā apgūt bulciņu un pīrādziņu pagatavošanas knifus, kas labi noderēs ģimenes un draugu iepriecināšanai šajā skaistajā svētku laikā
Reģistrēties
Viena rauga mīkla 5 dažādām receptēm
Svaiga, tikko cepta fokačia vai uz pannas cepta maize...uzzini, kā no vienas rauga mīklas vari sagatavot dažādus labumus visai nedēļai. Šajā meistarklasē apgūsim ''make-ahead'' rauga mīklas sagatavošanu
Reģistrēties

Mūsu eksperti

Natālija Lagzdiņa

Pieredzes un zināšanu bagāta pārtikas tehnoloģe, kas radījusi daudzus Latvijā gadu gaitā iemīļotus pārtikas produktus