Cepamakadēmija — Rīgas Dzirnavnieks

Sajūti… gaisā virmo svaigi ceptas maizes, smalkmaizīšu, cepumu, pīrāgu un citu gardumu smarža. Un tas viss – pašu rokām darināts, Herkuless Cepamakadēmijā apgūts.  Receptes, idejas, padomi, iespēja izmēģināt dažādus miltu veidus un lielās maiznīcas krāsnis, kā arī saprast, kā tos pašus našķus varam pagatavot mājās – tas viss Jūs gaida Herkuless Cepamakadēmijā.

Cepamakadēmija

Dabīgā ierauga maize
Ierauga un mīklas gatavošana vai pati maizes cepšana var šķist piņķerīgs process, tādēļ mēs nākam jums palīgā, lai arī jūsu mājās smaržo un galdā kūp svaiga un garda maize! Kopā iepazīsim procesu no A līdz Z.
Uzzini vairāk
Ziemassvētku našķi
Kanēlis, piparkūkas un pīrādziņi....Kā smaržo Jūsu Ziemassvētki? Aicinām ar mums kopā apgūt jaunus un noderīgus knifus smilšu un rauga mīklas našķu pagatavošanā, kā arī apgūt ātrāko pīrādziņu pagatavošanas tehniku.
Uzzini vairāk
Viena rauga mīkla 5 dažādām receptēm
Svaiga, tikko cepta fokačia vai uz pannas cepta maize...uzzini, kā no vienas rauga mīklas vari sagatavot dažādus labumus visai nedēļai. Šajā meistarklasē apgūsim ''make-ahead'' rauga mīklas sagatavošanu
Reģistrēties

Mūsu eksperti

Natālija Lagzdiņa

Pieredzes un zināšanu bagāta pārtikas tehnoloģe, kas radījusi daudzus Latvijā gadu gaitā iemīļotus pārtikas produktus