Cepamakadēmija — Rīgas Dzirnavnieks

Sajūti… gaisā virmo svaigi ceptas maizes, smalkmaizīšu, cepumu, pīrāgu un citu gardumu smarža. Un tas viss – pašu rokām darināts, Herkuless Cepamakadēmijā apgūts.  Receptes, idejas, padomi, iespēja izmēģināt dažādus miltu veidus un lielās maiznīcas krāsnis, kā arī saprast, kā tos pašus našķus varam pagatavot mājās – tas viss Jūs gaida Herkuless Cepamakadēmijā.

Cepamakadēmija

Dabīgā ierauga maize
Ierauga un mīklas gatavošana vai pati maizes cepšana var šķist piņķerīgs process, tādēļ mēs nākam jums palīgā, lai arī jūsu mājās smaržo un galdā kūp svaiga un garda maize! Kopā iepazīsim procesu no A līdz Z.
Uzzini vairāk
Ziemassvētku našķi
Kanēlis, piparkūkas un pīrādziņi....Kā smaržo Jūsu Ziemassvētki? Aicinām ar mums kopā apgūt jaunus un noderīgus knifus smilšu un rauga mīklas našķu pagatavošanā, kā arī apgūt ātrāko pīrādziņu pagatavošanas tehniku.
Uzzini vairāk
Pankūku knifi
Saldas vai sāļas, no rīta vai vakarā – pankūkas vienmēr būs lieliska izvēle. “Pankūku knifu” meistarklasē mācīsimies pagatavot biezas un sātīgas rauga pankūkas, gaisīgas un zeltainas amerikāņu pankūkas vai bezgala gardas plānās pankūkas. Apgūsim arī veselīgākas mīklas alternatīvas, gatavojot pankūkas no pilngraudu miltiem.
Reģistrēties

Mūsu eksperti

Natālija Lagzdiņa

Pieredzes un zināšanu bagāta pārtikas tehnoloģe, kas radījusi daudzus Latvijā gadu gaitā iemīļotus pārtikas produktus