Mūsu stāsts

Stāsts sākās ...

“Rīgas Dzirnavnieks” pirmsākumi meklējami 1946. gadā, kad uzņēmums “Sarkanais Oktobris” atver pārtikas noliktavu kompleksu un 1964. gadā uzceļ pirmās kviešu dzirnavas, un sāk malt graudus, kļūstot plaši pazīstams kā pārtikas miltu ražotājs.

Cauri laikiem mēs vienmēr augstāko vērtību esam piešķīruši dabiskiem un augstvērtīgiem, zemes spēku un saules siltumu uzkrājušiem graudiem un cilvēkiem, kas ar cieņu iekopj laukus un graudus pārvērš uzturvērtībā bagātos, veselīgos produktos.

 

Senām tradīcijām un zināšanām bagāts, “Rīgas Dzirnavnieks” tagad ir viens no lielākajiem graudu pārstrādātājiem Baltijas valstīs, kas ražo un eksportē augstvērtīgus industriālos un patēriņa produktus — visu veidu kviešu, rudzu un auzu miltus, miltu maisījumus, graudaugu pārslas un citus  produktus.

 

Ar “Rīgas Dzirnavnieks” kompleksā esošajām dzirnavām, elevatoriem un ražošanas līnijām, mēs ik dienas spējam saražot vairāk kā 250 tonnu kviešu miltu, 120 tonnu rudzu miltu un 43 tonnu auzu produktu, un lepojamies ar vairāk kā 90 uzticamiem, augsti kvalificētiem profesionāļiem. Savu produkciju eksportējam uz Eiropu, Āziju, Ziemeļameriku un Āfriku.

Kopš pastāvēšanas sākuma esam bijuši vieni no tirgus līderiem, ražojot paaudzēs iemīļotus produktus un ieviešot Latvijā vēl nebijušas garšas, no vietējiem  laukiem līdz ģimenes galdam aiznesot pašu labāko no katra grauda!