Durum kviešu pasta
LINGUINE, 400g.
Šī pastas forma ir gara, nedaudz platāka un biezāka par labi pazīstamo spaghetti formas pastu. Tai raksturīga plakana taisnstūra forma.
DURUM KVIEŠU PASTA
Pasta, kas gatavota no durum jeb cietajiem kviešu miltiem, ir augstākās kvalitātes, jo vārīšanās procesā tā labāk tur savu formu un nesalīp.
Saglabā savu formu un vārīšanās procesā nesalīp
Proteīna un šķiedrvielu avots
Pasta, kas ražota izmantojot bronzas veidnes, uzreiz ir atpazīstama pēc tās izteiksmīgās formas un raupjās struktūras. Pateicoties pastas raupjajai virsmai, tā izcili notur mērci un rada pateisi baudāmu maltīti!
LINGUINE
ar garnelēm
400 g
100 g
–
3 ķiploku
100 ml
2 krūzes
2 saujas
2 saujas
1 tējkarote
–
–
800 g
LINGUINE
Sviesta
Sīpols
Daiviņas
Sausa baltvīna
Saldā krējuma
Rukolas
Parmezāna siera
Maltu saldo piparu
Sāls
Pipari
Nevārīas garneles ar astēm
400 g
100 g
–
3 ķiploku
100 ml
2 krūzes
2 saujas
2 saujas
1 tējkarote
–
–
800 g
LINGUINE
Sviesta
Sīpols
Daiviņas
Sausa baltvīna
Saldā krējuma
Rukolas
Parmezāna siera
Maltu saldo piparu
Sāls
Pipari
Nevārīas garneles ar astēm
- Pagatavo Linguine pastu atbilstoši instrukcijām uz iepakojuma.
- Apakisīt garneles ar sāli un saldajiem pipariem.
- Pannā izkausēt 50 g sviesta. Apcept garneles no abām pusēm 2-3 minūtes līdz tās mainījušas krāsu. Atlikt malā. Pannā izkausēt atlikušo sviesta daudzumu. pannā ievietot un apcept smalki sagrieztus sīpolus un ķiploku. Pārliet ar vīnu. Sutināt uz vidēji lēnas uguns 3-4 minūtes, pievienot saldo krējumu un turpināt sutināt līdz mērce sāk vārīties. Pievienot sāli un piparus pēc garšas.
- Pastu pievienot mērcei. Servēt papildinot ar rukolu un parmezāna sieru.