Select Page

Durum kviešu pasta SPAGHETTI, 400g.

Gara, tieva, cilindrveida pasta. Viena no iecienītākajām pastas formām, kas īpaši lieliskis sader ar saldā krējuma un tomātu mērcēm.

DURUM KVIEŠU PASTA
Pasta, kas gatavota no durum jeb cietajiem kviešu miltiem, ir augstākās kvalitātes, jo vārīšanās procesā tā labāk tur savu formu un nesalīp.

malunas Saglabā savu formu un vārīšanās procesā nesalīp

malunas Proteīna un šķiedrvielu avots

Pasta, kas ražota izmantojot bronzas veidnes, uzreiz ir atpazīstama pēc tās izteiksmīgās formas un raupjās struktūras. Pateicoties pastas raupjajai virsmai, tā izcili notur mērci un rada pateisi baudāmu maltīti!

SPAGHETTI
ar gaļas bumbiņām

400 g

*

250 g

250 g

1 tējkarote

1 tējkarote

1 tējkarote smalki

1 tējkarote smalki

1 tējkarote

3 tējkarotes

*

900 ml

4 ķiploku

2

1 tējkarote

SPAGHETTI

Gaļas bumbiņām

Lielopu maltās gaļas

Cūkgaļas maltās gaļas

Kaltētas raudenes (oregano)

Kaltētu ķiploku

Sagrieztas svaigas bazilika lapiņas

Sagriezti svaigi pētersīļi

Sāls

Ola

Rīvmaizes

Tomātu mērcei

Tomāti savā sulā

Sīpols

Maza izmēra burkāns

Selerijas kāts

Daiviņas

Lauru lapas

Sāls

Melnie pipari

400 g

*

250 g

250 g

1 tējkarote

1 tējkarote

1 tējkarote smalki

1 tējkarote smalki

1 tējkarote

3 tējkarotes

*

900 ml

4 ķiploku

2

1 tējkarote

SPAGHETTI

Gaļas bumbiņām

Lielopu maltās gaļas

Cūkgaļas maltās gaļas

Kaltētas raudenes (oregano)

Kaltētu ķiploku

Sagrieztas svaigas bazilika lapiņas

Sagriezti svaigi pētersīļi

Sāls

Ola

Rīvmaizes

Tomātu mērcei

Tomāti savā sulā

Sīpols

Maza izmēra burkāns

Selerijas kāts

Daiviņas

Lauru lapas

Sāls

Melnie pipari

  1. Uzkarsēt cepeškrāsni līdz 200 °C.
  2. Visas gaļas bumbiņu sastāvdaļas llikt bļodā un samīcīt vienā masā. No masas veidot neliela izmēra apaļas bumbiņas. Ievietot tās cepeškrāsnī un cept 10 minūtes līdz tās apcepušās skaisti zeltaini brūnas.
  3. Sagriezt sīpolus, burkānus, selerijas kātu un ķiploku daiviņas. Cept pannā uz mēreni karstas uguns. Pievieno tomātus savā sulā, lauru lapas, sāli un melnos piparus pēc garšas.
  4. Pagatavot Spaghetti pastu atbilstoši instrukcijām uz iepakojuma.
  5. Pievieno gaļas bumbiņas tomātu mērcei un sautē uz mērenas uguns, līdz mērce sāk vārīties. Pievieno pastu mērcei un maltīte ir gatava pasniegšanai.