Durum kviešu pasta
FUSILLI, 400g.
Īsa, spirāles formas pasta. Pateicoties šai spirālveida formai, pastas mērce ideāli noturas un pastas rievotās virsmas.
DURUM KVIEŠU PASTA
Pasta, kas gatavota no durum jeb cietajiem kviešu miltiem, ir augstākās kvalitātes, jo vārīšanās procesā tā labāk tur savu formu un nesalīp.
Saglabā savu formu un vārīšanās procesā nesalīp
Proteīna un šķiedrvielu avots
Pasta, kas ražota izmantojot bronzas veidnes, uzreiz ir atpazīstama pēc tās izteiksmīgās formas un raupjās struktūras. Pateicoties pastas raupjajai virsmai, tā izcili notur mērci un rada pateisi baudāmu maltīti!
Fusilli pasta
ar krēmīgo mērci vegāniem
400 g
–
–
Puse
2 saujas
1 tējakrote
3
1 tējakrote
30 g
1 ēdamkarote
FUSILLI
Vidējji liels kartupelis
Vidēja izmēra burkāns
Sīpola
Indijas riekstu
Malta kurkuma
Daiviņas ķiploku
Sāls
ēdamā rauga pārslas
ābola etiķa
400 g
–
–
Puse
Dvi saujas
1 tējakrote
3
1 tējakrote
1 ēdamkarote
30 g
FUSILLI
Vidējji liels kartupelis
Vidēja izmēra burkāns
Sīpola
Indijas riekstu
Malta kurkuma
Daiviņas ķiplokus
Sāls
ābola etiķa
ēdamā rauga pārslas
- Katliņā ievieto sagrieztu kartupeli, burkānu, pusi sīpola, indijas riekstu, ķiploka daiviņas, kurkumu un sāli.
- Pārliet ar 2 glāzēm ūdens un vārīt 10 minūtes.
- Noņemt no uguns un pievienot ēdamā rauga pārslas un ābola etiķi.
- Blenderēt līdz masa kļūst viendabīga. Pievienot sāli pēc garšas.
- Pagatavot Fusilli pastu atbilstoši instrukcijām uz iepakojuma.