Select Page

Durum kviešu pasta
FUSILLI, 400g.

Īsa, spirāles formas pasta. Pateicoties šai spirālveida formai, pastas mērce ideāli noturas un pastas rievotās virsmas.

DURUM KVIEŠU PASTA
Pasta, kas gatavota no durum jeb cietajiem kviešu miltiem, ir augstākās kvalitātes, jo vārīšanās procesā tā labāk tur savu formu un nesalīp.

malunas Saglabā savu formu un vārīšanās procesā nesalīp

malunas Proteīna un šķiedrvielu avots

Pasta, kas ražota izmantojot bronzas veidnes, uzreiz ir atpazīstama pēc tās izteiksmīgās formas un raupjās struktūras. Pateicoties pastas raupjajai virsmai, tā izcili notur mērci un rada pateisi baudāmu maltīti!

Fusilli pasta
ar krēmīgo mērci vegāniem

400 g

Puse

2 saujas

1 tējakrote

3

1 tējakrote

30 g

1 ēdamkarote

FUSILLI

Vidējji liels kartupelis

Vidēja izmēra burkāns

Sīpola

Indijas riekstu

Malta kurkuma

Daiviņas ķiploku

Sāls

ēdamā rauga pārslas

ābola etiķa

400 g

Puse

Dvi saujas

1 tējakrote

3

1 tējakrote

1 ēdamkarote

30 g

FUSILLI

Vidējji liels kartupelis

Vidēja izmēra burkāns

Sīpola

Indijas riekstu

Malta kurkuma

Daiviņas ķiplokus

Sāls

ābola etiķa

ēdamā rauga pārslas

  1. Katliņā ievieto sagrieztu kartupeli, burkānu, pusi sīpola, indijas riekstu, ķiploka daiviņas, kurkumu un sāli.
  2. Pārliet ar 2 glāzēm ūdens un vārīt 10 minūtes.
  3. Noņemt no uguns un pievienot ēdamā rauga pārslas un ābola etiķi.
  4. Blenderēt līdz masa kļūst viendabīga. Pievienot sāli pēc garšas.
  5. Pagatavot Fusilli pastu atbilstoši instrukcijām uz iepakojuma.