Durum kviešu pasta
PENNE RIGATE, 400g.
Īsa cauruļveida forma, kuras virsma ir viegli rievota. Pateicoties rievotajai, nedaudz raupjajai pastas virsmai, tā īpaši labi notur pastas mērci.
DURUM KVIEŠU PASTA
Pasta, kas gatavota no durum jeb cietajiem kviešu miltiem, ir augstākās kvalitātes, jo vārīšanās procesā tā labāk tur savu formu un nesalīp.
Saglabā savu formu un vārīšanās procesā nesalīp
Proteīna un šķiedrvielu avots
Pasta, kas ražota izmantojot bronzas veidnes, uzreiz ir atpazīstama pēc tās izteiksmīgās formas un raupjās struktūras. Pateicoties pastas raupjajai virsmai, tā izcili notur mērci un rada pateisi baudāmu maltīti!
PENNE RIGATE
krēmīgā pasta ar lasi
400 g
400 g
300 g
–
–
–
5
PENNE RIGATE
Laša filejas
Krēmīga fetas siera
Brokolis
Citrons
Dilles
Saulē kaltēti tomāti eļļā
400 g
400 g
300 g
–
–
–
5
PENNE RIGATE
Laša filejas
Krēmīga fetas siera
Brokolis
Citrons
Dilles
Saulē kaltēti tomāti eļļā
- Pagatavot Penne Rigate pastu atbilstoši instrukcijām uz iepakojuma.
- 5 minūtes pirms pasta ir gatava, pievieno tai sagrieztus brokoļus.
- Apkaisīt lasi ar melnajiem pipariem un nedaudz sāls. Pannā pievienot tējkaroti eļļas un uzkarsēt. Pannā ievietot lasi un apcept no abām pusēm līdz tas kļuvis zeltaini brūns. Noņemt no pannas un sagriezt mazos gabaliņos.
- Nokāst pastu un brokoļus. Pievienot smalki sagriztu fetu un lasi. Pievienot smalki sagrieztus saulē kaltētus tomātus ar visu eļļu. Rūpīgi visu samaisīt. Pasniegt papildinot ar dillēm un citrona šķēli.