Durum kviešu pasta
CORNETTI RIGATI, 400g.
Īsa, varavīksnes jeb radziņu formas pasta ar viegli rievotu virsmu, pateicoties kurai tā lieliski notur pasta mērci.
DURUM KVIEŠU PASTA
Pasta, kas gatavota no durum jeb cietajiem kviešu miltiem, ir augstākās kvalitātes, jo vārīšanās procesā tā labāk tur savu formu un nesalīp.
Saglabā savu formu un vārīšanās procesā nesalīp
Proteīna un šķiedrvielu avots
CORNETTI RIGATI
ar kraukšķīgu rīvmaizes garoziņu
400 g
800 g
500 ml
Saujina
6
Ķiploku
2 saujas
1 tējkarote
7 šķēles
2 saujas
–
–
CORNETTI RIGATI
Svaigu tomātu
Saldā krējuma
Saulē kaltētu tomātu
Anšovi
Daiviņa
Svaiga bazilika
Sarkanvīna etiķa
Baltmaizes
Rīvēta parmezāna siera
Sāls
Melnie pipari
400 g
800 g
500 ml
Saujina
6
Ķiploku
2 saujas
1 tējkarote
7 šķēles
2 saujas
–
–
CORNETTI RIGATI
Svaigu tomātu
Saldā krējuma
Saulē kaltētu tomātu
Anšovi
Daiviņa
Svaiga bazilika
Sarkanvīna etiķa
Baltmaizes
Rīvēta parmezāna siera
Sāls
Melnie pipari
- Uzkarsēt cepeškrāsni līdz 200 °C.
- Pagatavot Cornetti Rigati pastu atbilstoši instrukcijām uz iepakojuma.
- Sarīvēt maizi drupačās izmantojot rokas rīvi vai blenderi.
- Ievietot visas mērces sastāvdaļas bļodā un blenderēt līdz masa kļuvusi vienmērīga.
- Pagatavoto pastu sajaukt ar mērci un ievietot cepamtraukā. Apkaisīt ar ar rīvmaizi un parmezāna sieru.
- Cept cepeškrāsnī līdz garoziņa kļuvusi zeltaini brūna.