Select Page

Durum kviešu pasta
CORNETTI RIGATI, 400g.

Īsa, varavīksnes jeb radziņu formas pasta ar viegli rievotu virsmu, pateicoties kurai tā lieliski notur pasta mērci.

DURUM KVIEŠU PASTA
Pasta, kas gatavota no durum jeb cietajiem kviešu miltiem, ir augstākās kvalitātes, jo vārīšanās procesā tā labāk tur savu formu un nesalīp.

malunas Saglabā savu formu un vārīšanās procesā nesalīp

malunas Proteīna un šķiedrvielu avots

CORNETTI RIGATI
ar kraukšķīgu rīvmaizes garoziņu

400 g

800 g

500 ml

Saujina

6

Ķiploku

2 saujas

1 tējkarote

7 šķēles

2 saujas

CORNETTI RIGATI

Svaigu tomātu

Saldā krējuma

Saulē kaltētu tomātu

Anšovi

Daiviņa

Svaiga bazilika

Sarkanvīna etiķa

Baltmaizes

Rīvēta parmezāna siera

Sāls

Melnie pipari

400 g

800 g

500 ml

Saujina

6

Ķiploku

2 saujas

1 tējkarote

7 šķēles

2 saujas

CORNETTI RIGATI

Svaigu tomātu

Saldā krējuma

Saulē kaltētu tomātu

Anšovi

Daiviņa

Svaiga bazilika

Sarkanvīna etiķa

Baltmaizes

Rīvēta parmezāna siera

Sāls

Melnie pipari

  1. Uzkarsēt cepeškrāsni līdz 200 °C.
  2. Pagatavot Cornetti Rigati pastu atbilstoši instrukcijām uz iepakojuma.
  3. Sarīvēt maizi drupačās izmantojot rokas rīvi vai blenderi.
  4. Ievietot visas mērces sastāvdaļas bļodā un blenderēt līdz masa kļuvusi vienmērīga.
  5. Pagatavoto pastu sajaukt ar mērci un ievietot cepamtraukā. Apkaisīt ar ar rīvmaizi un parmezāna sieru.
  6. Cept cepeškrāsnī līdz garoziņa kļuvusi zeltaini brūna.