Durum kviešu pasta SPAGHETTI, 400g.
Gara, tieva, cilindrveida pasta. Viena no iecienītākajām pastas formām, kas īpaši lieliskis sader ar saldā krējuma un tomātu mērcēm.
DURUM KVIEŠU PASTA
Pasta, kas gatavota no durum jeb cietajiem kviešu miltiem, ir augstākās kvalitātes, jo vārīšanās procesā tā labāk tur savu formu un nesalīp.
Saglabā savu formu un vārīšanās procesā nesalīp
Proteīna un šķiedrvielu avots
Pasta, kas ražota izmantojot bronzas veidnes, uzreiz ir atpazīstama pēc tās izteiksmīgās formas un raupjās struktūras. Pateicoties pastas raupjajai virsmai, tā izcili notur mērci un rada pateisi baudāmu maltīti!
SPAGHETTI
ar gaļas bumbiņām
400 g
*
250 g
250 g
1 tējkarote
1 tējkarote
1 tējkarote smalki
1 tējkarote smalki
1 tējkarote
–
3 tējkarotes
*
900 ml
–
–
–
4 ķiploku
2
1 tējkarote
SPAGHETTI
Gaļas bumbiņām
Lielopu maltās gaļas
Cūkgaļas maltās gaļas
Kaltētas raudenes (oregano)
Kaltētu ķiploku
Sagrieztas svaigas bazilika lapiņas
Sagriezti svaigi pētersīļi
Sāls
Ola
Rīvmaizes
Tomātu mērcei
Tomāti savā sulā
Sīpols
Maza izmēra burkāns
Selerijas kāts
Daiviņas
Lauru lapas
Sāls
Melnie pipari
400 g
*
250 g
250 g
1 tējkarote
1 tējkarote
1 tējkarote smalki
1 tējkarote smalki
1 tējkarote
–
3 tējkarotes
*
900 ml
–
–
–
4 ķiploku
2
1 tējkarote
SPAGHETTI
Gaļas bumbiņām
Lielopu maltās gaļas
Cūkgaļas maltās gaļas
Kaltētas raudenes (oregano)
Kaltētu ķiploku
Sagrieztas svaigas bazilika lapiņas
Sagriezti svaigi pētersīļi
Sāls
Ola
Rīvmaizes
Tomātu mērcei
Tomāti savā sulā
Sīpols
Maza izmēra burkāns
Selerijas kāts
Daiviņas
Lauru lapas
Sāls
Melnie pipari
- Uzkarsēt cepeškrāsni līdz 200 °C.
- Visas gaļas bumbiņu sastāvdaļas llikt bļodā un samīcīt vienā masā. No masas veidot neliela izmēra apaļas bumbiņas. Ievietot tās cepeškrāsnī un cept 10 minūtes līdz tās apcepušās skaisti zeltaini brūnas.
- Sagriezt sīpolus, burkānus, selerijas kātu un ķiploku daiviņas. Cept pannā uz mēreni karstas uguns. Pievieno tomātus savā sulā, lauru lapas, sāli un melnos piparus pēc garšas.
- Pagatavot Spaghetti pastu atbilstoši instrukcijām uz iepakojuma.
- Pievieno gaļas bumbiņas tomātu mērcei un sautē uz mērenas uguns, līdz mērce sāk vārīties. Pievieno pastu mērcei un maltīte ir gatava pasniegšanai.