Jaunums! Herkuless pārslas ar sēklām

Jauns, unikāls un īpaši gards pārslu un  sēklu maisījums!

Saulespuķu sēklas, linsēklas un ķirbju sēklas bagātina un piešķir garšu ikdienas putrai!

Produktam nav pievienots cukurs un sāls.

Sastāvdaļas: auzu pārslas, miežu pārslas, rudzu pārslas, kviešu klijas, saulespuķu sēklas, linsēklas un ķirbju sēklas.

Pagatavošana:
  • Uzvāri 450 ml piena vai ūdens
  • Pieber 200ml/100g pārslu
  • 5 minūtes pavāri
  • 2 minūtes pagaidi, lai uzbriest
Tad iepriecini sevi un citus!

Jaunums! Herkuless spetas pārslas

Speltas (plēkšņu) kvieši – viena no senākajām graudaugu kultūrām, kas bija pazīstama jau akmens laikmetā.

Atšķirībā no citu šķirņu kviešiem, speltas graudi atrodas plēksnēs, kas
tos aizsargā no slimībām un kaitēkļiem, tie ir ģenētiski veseli graudi, kas izturīgi pret vides piesārņojumu un izceļas ar augstu uzturvērtību.

Olbaltumvielu un škiedrvielu avots.

Pagatavošana:
  • Uzvāri 450 ml piena vai ūdens
  • Pieber 200ml/100g pārslu
  • 8 minūtes pavāri
  • 3 minūtes pagaidi, lai uzbriest
Tad iepriecini sevi un citus!
 Herkuless pilngraudu auzu pārslas BIO

Bioloģiskā lauksaimniecība ir lauksaimniecības produktu ražošana atveseļotos laikos, pilnīgi brīva no jebkādu ķīmisko preperātu un minerālmēslu lietošanas. Produkts no nelielām saimniecībām, ar rūpi par nākotni, dabu un bērniem.

Pagatavošana:
  • Uzvāri 400 ml piena vai ūdens
  • Pieber 200ml/100g pārslu
  • 3 minūti pavāri
  • 3 minūtes pagaidi, lai uzbriest
Tad iepriecini sevi un citus!

Herkuless ātri vārāmās auzu pārslas BIO

Bioloģiskā lauksaimniecība ir lauksaimniecības produktu ražošana atveseļotos laikos, pilnīgi brīva no jebkādu ķīmisko preperātu un minerālmēslu lietošanas. Produkts no nelielām saimniecībām, ar rūpi par nākotni, dabu un bērniem.

Pagatavošana:
  • Uzvāri 400 ml piena vai ūdens
  • Pieber 200ml/100g pārslu
  • 1 minūti pavāri
  • 2 minūtes pagaidi, lai uzbriest
Tad iepriecini sevi un citus!
 Herkuless pilngraudu auzu pārslas

Auzu pārslas ir bagātīgs uzturvielu avots, to sastāvā ir gan minerālvielas (īpaši daudz dzelzs, kālijs, magnijs, cinks), gan B grupas vitamīni, šķiedrvielas un augstas kvalitātes olbaltumvielas. Beta glikāni palīdz uzturēt normālu holesterīna līmeni asinīs. Beta – glikāna labvēlīgo ietekmi panāk, katru dienu lietojot pārtikā vismaz 3 g auzu beta-glikāna.

Pagatavošana:
  • Uzvāri 450 ml piena vai ūdens
  • Pieber 200ml/100g pārslu
  • 1 minūti pavāri
  • 2 minūtes pagaidi, lai uzbriest
Tad iepriecini sevi un citus!

Herkuless ātri vārāmās auzu pārslas

Auzu pārslas ir bagātīgs uzturvielu avots, to sastāvā ir gan minerālvielas (;ipaši daudz dzelzs, kālijs, magnijs, cinks), gan B grupas vitamīni, šķiedrvielas un augstas kvalitātes olbaltumvielas. Beta glikāni palīdz uzturēt normālu holesterīna līmeni asinīs. Beta – glikāna labvēlīgo ietekmi panāk, katru dienu lietojot pārtikā vismaz 3 g auzu beta-glikāna.

Pagatavošana:
  • Uzvāri 450 ml piena vai ūdens
  • Pieber 200ml/100g pārslu
  • 1 minūti pavāri
  • 2 minūtes pagaidi, lai uzbriest
Tad iepriecini sevi un citus!

Herkuless 7 graudu pārslas ar klijām un linsēklām

Īpaša graudaugu pārslu izlase, kas sevī apvieno vērtīgāko graudaugu un linsēklu labās īpašības. Izcila izvēle, lai pagatavotu šķiedrvielām, vitamīniem un minerālvielām bagātu maltīti. Sāc savu dienu pilnvērtīgi!

Pagatavošana:
  • Uzvāri 500 ml piena vai ūdens
  • Pieber 200ml/100g pārslu
  • 3 minūtes pavāri
  • 2 minūtes pagaidi, lai uzbriest
Tad iepriecini sevi un citus!
 Herkuless 5 graudu pārslas

Rudzi, auzas, kvieši, mieži, griķi – un tas viss vienā izcilā maltītē! Pārslu bioloģiski vērtīgie komponenti ir nepieciešami organisma atjaunošanās procesiem, tāpēc graudaugu produktiem būtu jāveido ikviena ēdienkartes pamats.

Pagatavošana:
  • Uzvāri 450 ml piena vai ūdens
  • Pieber 200ml/100g pārslu
  • 3 minūtes pavāri
  • 2 minūtes pagaidi, lai uzbriest
Tad iepriecini sevi un citus!

Herkuless 4 graudu pārslas

Rudzi, auzas, kvieši, mieži – un tas viss vienā izcilā maltītē! Pārslu bioloģiski vērtīgie komponenti ir nepieciešami organisma atjaunošanās procesiem, tāpēc graudaugu produktiem būtu jāveido ikviena ēdienkartes pamats.

Pagatavošana:
  • Uzvāri 450 ml piena vai ūdens
  • Pieber 200ml/100g pārslu
  • 3 minūtes pavāri
  • 2 minūtes pagaidi, lai uzbriest
Tad iepriecini sevi un citus!
Herkuless auzu pārslas ar kviešu klijām

Auzu pārslas ir bagātīgs uzturvielu avots, to sastāvā ir gan minerālvielas (īpaši daudz dzelzs, kālijs, magnijs, cinks), gan B grupas vitamīni, šķiedrvielas un augstas kvalitātes olbaltumvielas.

Pagatavošana:
  • Uzvāri 450 ml piena vai ūdens
  • Pieber 200ml/100g pārslu
  • 1 minūti pavāri
  • 2 minūtes pagaidi, lai uzbriest
Tad iepriecini sevi un citus!

Herkuless rīsu pārslas

Pateicoties neitrālai garšai un plašam pielietojumam, rīsi ir viens no populārākajiem graudaugiem. Salīdzinājumā ar citiem graudaugiem, rīsi satur maz tauku un olbaltumvielu. Rīsu pārslas ir lieliska izejviela gan biezputru, gan saldo ēdienu pagatavošanai, kā arī piedeva zivju un gaļas ēdieniem. Rīsu produkti nesatur glutēnu.

Pagatavošana:
  • Uzvāri 450 ml piena vai ūdens
  • Pieber 200ml/100g pārslu
  • 3 minūtes pavāri
  • 2 minūtes pagaidi, lai uzbriest
Tad iepriecini sevi un citus!

Herkuless griķu pārslas

Viena no priekšrocībām, ko sniedz brokastis, ir ilgāka sāta sajūta – ja no rīta paēdīsiet, jums nebūs nemitīgas vēlmes ik pa laikam kaut ko uzkost. Brokastis palīdz jūsu ķermenim uzņemt visas nepieciešanās uzturvielas – proteīnus, ogļhidrātus, taukus, vitamīnus un minerālvielas.

Pagatavošana:
  • Uzvāri 450 ml piena vai ūdens
  • Pieber 200ml/100g pārslu
  • 3 minūtes pavāri
  • 2 minūtes pagaidi, lai uzbriest
Tad iepriecini sevi un citus!

Herkuless miežu pārslas

Mieži ir bagāti ar magniju un fosforu, kas nepieciešami organisma atjaunošanās funkciju nodrošināšanai. Miežu pārslas ir iespējams pagatavot dažādos veidos, kas lieliski papildinās jūsu ikdienas maltītes.

Pagatavošana:
  • Uzvāri 450 ml piena vai ūdens
  • Pieber 200ml/100g pārslu
  • 3 minūtes pavāri
  • 2 minūtes pagaidi, lai uzbriest
Tad iepriecini sevi un citus!

Herkuless rudzu pārslas

Produkti no rudzu graudiem izceļas ar augstu cietes un šķiedrvielu saturu – no graudaugu pārslām rudzu pārslas ir vienas no šķiedrvielām bagātākajām. Rudzu graudos ir dudz vairāk vērtīgās aminoskābes un B grupas vitamīni, nekā citos graudaugos. Rudzu pārslas ir iespējams pagatavot dažādos veidos, kas lieliski papildinās jūsu ikdienas maltītes.

Pagatavošana:
  • Uzvāri 450 ml piena vai ūdens
  • Pieber 200ml/100g pārslu
  • 3 minūtes pavāri
  • 2 minūtes pagaidi, lai uzbriest
Tad iepriecini sevi un citus!

Herkuless kviešu pārslas

Kviešos ir augsts olbaltumvielu, šķiedrvielu un B grupas vitamīnu saturs, kas stiprina organisma imunitāti un veicina vielmaiņu. Kviešu pārslu biezputra ir lielisks produkts ar augstu bioloģisko aktivitāti un īpaši maigu garšu.

Pagatavošana:
  • Uzvāri 450 ml piena vai ūdens
  • Pieber 200ml/100g pārslu
  • 3 minūtes pavāri
  • 2 minūtes pagaidi, lai uzbriest
Tad iepriecini sevi un citus!

Herkuless ātri vārāmās auzu pārslas 750g

Herkuless ātri vārāmās pārslas tagad pieejamas arī 750g iepakojumā!

Pagatavošana:
  • Uzvāri 450 ml piena vai ūdens
  • Pieber 200ml/100g pārslu
  • 1 minūtes pavāri
  • 2 minūtes pagaidi, lai uzbriest
Tad iepriecini sevi un citus!

Herkuless pilngraudu auzu pārslas 1,5kg

Herkuless pilngraudu pārslas tagad pieejamas arī 1,5kg iepakojumā.

Pagatavošana:
  • Uzvāri 400 ml piena vai ūdens
  • Pieber 200ml/100g pārslu
  • 9 minūtes pavāri
  • 2 minūtes pagaidi, lai uzbriest
Tad iepriecini sevi un citus!