Herkuless Žagariņi — Rīgas Dzirnavnieks

Produkti

arr-left
arr-right

Herkuless Žagariņi

Vairāk par produktu
  1. Bļodā iebērt maisījumu (iepakojumu Nr.1) un sauso raugu (atsevišķs iepakojums). Izkausēt 50 g sviesta un nolikt malā atdzesēt.
  2. Sajaukt izkausētu sviestu ar 140 ml silta ūdens un iejaukt sausā maisījumā, lai iegūtu mīkstu mīklu.
  3. Pārklāt mīklu ar pārtikas plēvi un novietot malā, lai tā uzbriest 15-20 minūtes, Lai padarītu šos žagariņus mīkstākus, ļaujiet mīklai piebriest.
  4. Pārkaisīt virsmu ar miltiem un izrullēt mīklu aptuveni 0,3-0,4 cm biezumā. Mīklas loksni sagriezt 2-2,5 cm platās un 10- 12cm garās strēmelēs. Katras strēmeles vidū iegriezt garenisku līniju, vienu strēmeles galu izver cauri it kā sasietu cilpiņu.
  5. Uzkarsēt 0,5-1 l augu eļļas (atkarībā no izmantojamā katla lieluma). Cept sagatavotas mīklas strēmeles no abām pusēm līdz tās kļūst viegli zeltainas. Novietot žagariņus uz papīra salvetēm, lai uzsūktu lieko eļļu. Pārkaisīt pūdercukuru (iepakojums nr 2).
Komentāri