Auzu pārslu un čia sēklu putra — Rīgas Dzirnavnieks

Auzu pārslu un čia sēklu putra

Recepte tapusi sadarbībā ar FamilyFeast

Sastāvdaļas:

150 g (400 ml) Herkuless pilngraudu auzu pārslu

400 ml piena vai augu piena

2 ēdamk čia sēklu

3 tējk citronu sulas

Pasniegšanai

Medus pēc garšas

4 tējk zemesriekstu sviesta

1 liels banāns

Pagatavošana

1. Bļodā ber auzu pārslas, pievieno čia sēklas, pienu, citrona sulu un samaisa. Pārklāj ar pārtikas plēvi un liek uz nakti ledusskapī.

2. No rīta pirms pasniegšanas liek porcijās, pievieno tējkaroti zemesriekstu sviesta un banānu, sagrieztu ripiņās. Ja gribas saldāku, pēc garšas pievieno medu.

Foto: Ārija Avota

Komentāri