Nevārītā auzu pārslu putra — Rīgas Dzirnavnieks

Nevārītā auzu pārslu putra

Recepte tapusi sadarbībā ar: Familyfeast

Sastāvdaļas:

Gardā  un sātīgā auzu pārslu putra, kuras pagatavošanā nav nepieciešams to vārīt.

Recepte: Ārija Avota
Foto: Ārija Avota

Sastāvdaļas:

1 porcijai
100 g Herkuless ātri vārāmās, vai pilngraudu auzu pārslas
1 neliels, saldskābs ābols
1 tējk medus
Sauja grauzdētu riekstu vai sēklu
Citi augļi pēc izvēles, piemēram, banāns, mango, gatavas plūmes, žāvēti augļi.

Recepte: Ārija Avota
Foto: Ārija Avota

Pagatavošana:

1. Auzu pārslas ber bļodiņā un aplej ar dzeramo ūdeni (istabas temperatūrā) tā, lai pārslas ir nosegtas. Uzliek šķīvīti un patur vismaz 2 stundas. Ja brokastojat agri, labāk tās apliet iepriekšējā vakarā.
2. Kad pārslas uzbriedušas, pieliek karoti medus, samaisa, pierīvē ābolu un samaisa.
3. Pēc izvēles pievieno citus augļus, riekstus vai sēklas.

 

Kомментарии