100 g griķu pārslu vai 2 ātri pagatavojamās griķu maltītes ar sēnēm
1 tējk. krēmsiera
3 ēd. k. gaišās sojas mērces
3 – 5 gb. šampinjoni
1/2 avokado
1 neliels gurķis
4 ķiršu tomāti
1/2 neliela sīpola
Citronpipari
Sāls
Preperation
Vispirms uz pannas apcep sagrieztus sīpolus un noliek malā. Tad sagriež šampinjonus, apcep zeltaini brūnus un pievieno 2 ēd. k. sojas mērces.
Katlā uzvāra ūdeni, pievieno griķu pārslas un sāli vai ar verdošu ūdeni aplej gatavo griķu maltīti.
Kad putra uzbriedusi, to servē bļodā un pārlej ar 1 ēd. k. sojas mērces. Vidū liek krēmsieru, malās izkārto sagrieztu avokado, apceptās sēnes, sagrieztu gurķi, tomātus, ceptus sīpolus un pārkaisa ar citronpipariem.
Lūdzu, ņemiet vērā, ka šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Jūs varat apstiprināt savu piekrišanu sīkfailu izmantošanai, noklikšķinot uz pogas Es piekrītu vai turpinot pārlūkošanu. Jūs jebkurā laikā varat atsaukt savu piekrišanu, mainot tīmekļa pārlūkprogrammas iestatījumus un izdzēšot saglabātās sīkdatnes. Sīkāka informācija atrodama privātuma politikā.