Vegānās pankūkas — Rīgas Dzirnavnieks .

Vegānās pankūkas
Sastāvdaļas:

1 glāze miltu,
1/2 glāze jebkura augu piena,
1 ēdamkarote cukura,
šķipsniņa cepamā pulvera,
1 ēdamkarote augu eļļas.

Pagatavošana

  1. Miltus sajauc ar cukuru un cepamo pulveri, maisot pievieno pienu, sakuļ biezu, viendabīgu mīklu.
  2. Tad pievieno eļļu un pēc vajadzības – atlikušo pienu, līdz iegūst mīklu plānajām pankūkām. Tai jābūt nedaudz biezākai nekā tradicionālā plāno pankūku mīkla.
  3. Mīklai obligāti ļauj pastāvēt 15 – 20 min., lai milti uzbriest.
  4. Cep lielās pankūkas.
Komentāri