Šokolādes biezās pankūkas — Rīgas Dzirnavnieks .

Šokolādes biezās pankūkas
Sastāvdaļas:

130g HERKULESS kviešu milti

1 Šķipsna sāls

60 g cukurs

1.5 tējk. cepamais pulveris

2 ēd.k kakao pulveris

1 liela ola

300 ml kefīra

2 ēd.k sviests

Pagatavošana

  1. Lielākā bļodā sajauc visas sausās sastāvdaļas – miltus, sāli, cukuru, cepamo pulveri,  kakao pulveri. Samaisa.
  2. Atsevišķā bļodā sakul olas ar kefīru un izkausētu sviestu.
  3. Sausās sastāvdaļas pievieno šķidrajām sastāvdaļām un ar karoti vai lāpstiņu rūpīgi iemaisa, lai veidojas viendabīga masa.
  4. Pankūku mīklu liek ledusskapī vismaz uz 20 minūtēm.
  5. Sakarsē pannu, uzlej eļļu vai sviestu un lej pankūku masu pa karotei vēlamajos lielumos.
  6. Cep pankūkas no abām pusēm zeltaini brūnas
  7. Dekorē ar svaigām ogām
Komentāri