.
Vissmalkākie un baltākie milti. Iegūti, vairākkārtējas izsijāšanas ceļā samaļot grauda kodolu. Šis miltu tips atbilst augstākā labuma miltiem. Satur vismazāk minerālvielas un šķiedrvielas. Milti piemēroti dažādu konditorejas izstrādājumu cepšanai, klimpām, pankūkām un citu augstvērtīgu izstrādājumu ražošanai.
405.tips | |||
RĀDĪTĀJS | B | C | D |
Mitrums % | 14,0-15,0 | 14,0-15,0 | 14,0-15,0 |
Pelnvielu saturs % | 0,47-0,52 | 0,49-0,52 | 0,49-0,52 |
Krišanas skaitlis sek. | 270-330 | 280-320 | 290-320 |
Ūdens uzņemšana % | 58-62 | 58-62 | 58-62 |
Lipekļa daudzums % | 31-33 | 28-30 | 25-28 |
Lipekļa stabilitāte min | 7-11 | 5-9 | 5-10 |
1-2 kg papīra iepakojums | 20-40kg maisi | beztara |