Lielā bļodā sajauc miltus, cepamo pulveri, cukuru un šķipsniņu sāls.
Otrā bļodā iesit olas, lej izkausētu sviestu un pienu. Visu kārtīgi sakuļ, līdz iegūst viendabīgu masu. Var kult gan ar roku, gan izmantojot mikseri.
Labā, nepiedegošā pannā, izkausē mazu gabaliņu sviesta un uzkarsē vidēji karstu pannu.
Kad sviests sācis karstumā putot, lej uz pannas mīklu. Ja cep nelielas pankūkas, atstāj starp tām brīvu vietu, jo cepšanās laikā, tās mazliet izplešas.
Katru pankūku cep vidēji 1-2 minūtes no katras puses.
Pankūku apgriez brīdī, kad redzi, ka mīklā izveidojušies smalki burbulīši. Tad cep tikpat ilgi no otras puses.
Pasniedz ar kļavu sīrupu vai kādu sev iecienītu saldo mērci.
Lūdzu, ņemiet vērā, ka šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Jūs varat apstiprināt savu piekrišanu sīkfailu izmantošanai, noklikšķinot uz pogas Es piekrītu vai turpinot pārlūkošanu. Jūs jebkurā laikā varat atsaukt savu piekrišanu, mainot tīmekļa pārlūkprogrammas iestatījumus un izdzēšot saglabātās sīkdatnes. Sīkāka informācija atrodama privātuma politikā.