1. Vidējā bļodā sajauc miltus, cepamo pulveri, sodu, sāli un cukuru.
2. Mazākā bļodā sakuļ olas, pievieno izkausēto un nedaudz atdzesēto sviestu un paniņas, samaisa.
3. Miltu masā izveido bedrīti un ielej šķidro masu. Visu viegli, it kā iecilājot, apmaisa. Tas nekas, ja vēl ir nelieli miltu kunkulīši. Cepot tie sajauksies. !!!
Tikai nekult un nemaisīt par daudz, tad nebūs pufīgas!
4. Uz pannas lej aptuveni ēdamkaroti eļļas un ar ēdamkaroti liek lielas pankūkas. Cep uz vidēji lielas liesmas no abām pusēm zeltaini brūnas.
5. Pasniedzot karstas pārlej ar kļavu sīrupu vai kādu mīļāko ievārījumu, vai dažām šķēlītēm kraukšķīga bekona.