Griķu miltu plācenīši — Rīgas Dzirnavnieks .

Griķu miltu plācenīši

Recepte tapusi sadarbībā ar Kristu Stūrmani

Sastāvdaļas:
5 ēd.k Herkuless griķu milti
1 ola
olīveļļa
~ 150ml ūdens
2 ēd.k rīvēts cietais siers
200g Svaigais siers
100 g mazsālīts lasis
Zaļumi

Pagatavošana

Pagatavošana : 
1. Griķu miltus sajauc ar olu un pievieno ūdeni, saimaisa līdz viendabīgai masai
2. Pievieno sarīvētu cieto sieru un vēlreiz apmaisa
3. Uzkarsētā pannā ar eļļu liek mīklu un cep līdz abas puses ir brūnas
4. Katru plācenīti pārklāj ar svaigo sieru, uzliek mazsālītu lasi un pārkaisa ar zaļumiem.
Komentāri