Herkuless Deserta kūka — Rīgas Dzirnavnieks .

Produkti

arr-left
arr-right

Herkuless Deserta kūka

 

Herkuless deserta kūka ir ātri un ērti pagatavojama, pievienojot gatavajam maisījumam tikai augu eļļu un ūdeni. Ļauj vaļu fantāzijai un pagatavo deserta kūku kā vien vēlies – ar zemenēm, āboliem vai pat rabarberiem!

Vairāk par produktu

Pagatavošana:

400g Herkuless deserta kūka + 200ml ūdens + 120g izkausēta sviesta vai 130 ml rafinētas eļļas

 

  1. Paciņas saturu iebērt bļodā un izmaisīt, maisot pievienojiet 200 ml (200g) istabas temperatūras ūdens un 130 ml (120g) izkausēta sviesta vai eļļas.
  2.  Kārtīgi izmaisiet līdz iegūstiet viendabīgu masu.
  3. Cepamo formu iesmērējiet ar sviestu vai augu eļļu un ielejiet mīklu.
  4. Cepiet kūku iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180°C temperatūrā apmēram 30 minūtes.
  5. Izņemiet kūku no krāsns un ļaujiet tai formā atdzist.
Komentāri