Herkuless Klasiskais kēkss — Rīgas Dzirnavnieks

Produkti

arr-left
arr-right

Herkuless Klasiskais kēkss

Tā garšo kā kūka, ko cep mamma vai vecmāmiņa! Mīklas sajaukšanai nepieciešams tikai nedaudz eļļas vai margarīna un ūdens. Ļauj vaļu fantāzijai
iemaisi mīklā citrona vai šokolādes skaidiņas, rotā ar pūdercukuru, glazūru vai svaigām ogām

Vairāk par produktu

Pagatavošana:

400g Herkuless Klasiskais kēkss+ 180 ml ūdens + 100 ml eļļas vai sviesta

  1. Iebērt paciņas saturu traukā
  2. Pievienot 180 ml ūdens un 100 ml eļļas, vai izkausēta sviesta
  3. Maisīt līdz viendabīgais masai
  4. Ieliet masu ietaukotā kēksa formā (piemērotākais diametrs 22 cm). Cept cepeškrāsnī 175-180 °C temperatūrā 45- 50 minūtes.
Komentāri