Herkuless Cepamakadēmija — Rīgas Dzirnavnieks .

Jaunumi

Herkuless Cepamakadēmija

Sajūti… gaisā virmo svaigi ceptas maizes, smalkmaizīšu, cepumu, pīrāgu un citu gardumu smarža. Un tas viss – pašu rokām darināts, Herkulesa Cepamklasēs apgūts. Reģistrējies Herkuless Cepamakadēmijas jaunumiem un esi pirmais, kas saņems informāciju par reģistrēšanos bezmaksas meistarklasēm.

Vai cepšana ir māksla vai zinātne?  Kas jums patiešām jāzina, lai izceptu gardu kūku vai dabīgu ierauga maizi? Pavisam drīz , tiks uzsākts jauns projekts – Herkuless Cepamakadēmija, kuras laikā iemācīsimies cept dažādus konditorejas izstrādājumus vai … padziļināsim zināšanas. Pirmās akadēmijas tēma ir, kā cept maizi no A līdz Z, sākot ar rauga sagatavošanu un beidzot ar cepšanas laiku. Par to visu mums pastāstīs Herkuless eksperte un pārtikas tehnoloģe  Natālija Lagzdiņa. Viss sākas ar reģistrēšanos Herkuless Cepamakadēmijas jaunumiem, kura formu atradīsit mūsu vietnē. Uzreiz pēc pasākuma visiem, kas reģistrējas, būs pieejami mācību materiāli, receptes un cita noderīga informācija. Aicinām reģistrēties!