Durum cieto kviešu pasta

Herkuless pasta, kas gatavota no durum jeb cietajiem kviešiem, ir augstākās kvalitātes pasta, jo vārīšanas procesā tā labāk tur savu formu un nesalīp. Šī pasta ražota izmantojot bronzas veidnes, tādēl tai ir daudz izteiksmīgāka forma un nedaudz raupja struktūra. Pateicoties pastas raupjajai virsmai, tā izcili notur mērci un rada patiesi baudāmu maltīti!

Herkuless pasta, kas gatavota no durum jeb cietajiem kviešiem, ir augstākas kvalitātes, jo vārīšanas procesā tā labāk tur savu formu un nesalīp. Šī pasta ražota izmantojot bronzas veidnes, tādēļ tai ir daudz izteiksmīgāka forma un nedaudz raupja struktūra. Pateicoties pastas raupjajai virsmai, tā izcili notur mērci un rada patiesi baudāmu maltīti!

Pagatavošana: Uzvāra ūdeni (vismaz 1 l ūdens uz katriem 100g pastas). Vārošā ūdenī ievieto pastu un vāra 10 minūtes.

Herkuless pasta, kas gatavota no durum jeb cietajiem kviešiem, ir augstākas kvalitātes, jo vārīšanas procesā tā labāk tur savu formu un nesalīp. Šī pasta ražota izmantojot bronzas veidnes, tādēļ tai ir daudz izteiksmīgāka forma un nedaudz raupja struktūra. Pateicoties pastas raupjajai virsmai, tā izcili notur mērci un rada patiesi baudāmu maltīti!

Uzvāra ūdeni (vismaz 1 l ūdens uz katriem 100g pastas). Vārošā ūdenī ievieto pastu un vāra 10 minūtes.

Herkuless pasta, kas gatavota no durum jeb cietajiem kviešiem, ir augstākas kvalitātes, jo vārīšanas procesā tā labāk tur savu formu un nesalīp. Šī pasta ražota izmantojot bronzas veidnes, tādēļ tai ir daudz izteiksmīgāka forma un nedaudz raupja struktūra. Pateicoties pastas raupjajai virsmai, tā izcili notur mērci un rada patiesi baudāmu maltīti!

Pagatavošana: Uzvāra ūdeni (vismaz 1 l ūdens uz katriem 100g pastas). Vārošā ūdenī ievieto pastu un vāra 10 minūtes.

Herkuless pasta, kas gatavota no durum jeb cietajiem kviešiem, ir augstākas kvalitātes, jo vārīšanas procesā tā labāk tur savu formu un nesalīp. Šī pasta ražota izmantojot bronzas veidnes, tādēļ tai ir daudz izteiksmīgāka forma un nedaudz raupja struktūra. Pateicoties pastas raupjajai virsmai, tā izcili notur mērci un rada patiesi baudāmu maltīti!

Pagatavošana: Uzvāra ūdeni (vismaz 1 l ūdens uz katriem 100g pastas). Vārošā ūdenī ievieto pastu un vāra 10 minūtes.

Herkuless pasta, kas gatavota no durum jeb cietajiem kviešiem, ir augstākas kvalitātes, jo vārīšanas procesā tā labāk tur savu formu un nesalīp. Šī pasta ražota izmantojot bronzas veidnes, tādēļ tai ir daudz izteiksmīgāka forma un nedaudz raupja struktūra. Pateicoties pastas raupjajai virsmai, tā izcili notur mērci un rada patiesi baudāmu maltīti!

Pagatavošana: Uzvāra ūdeni (vismaz 1 l ūdens uz katriem 100g pastas). Vārošā ūdenī ievieto pastu un vāra 10 minūtes.

Herkuless proteīna pasta

26% proteīns – apvieno augstas kvalitātes kviešu, olu un zirņu proteīnu, nodrošinot 26,1g proteīna uz 100 g produkta.

Herkuless proteīna pasta Fusilli

  • 26% proteīns – apvieno augstas kvalitātes kviešu, olu un zirņu proteīnu, nodrošinot 26,1g proteīnauz100 g produkta;
  • Daudz šķiedrvielas;
  • 30% mazāk ogļhidrātu salīdzinot ar tradicionālo kviešu pastu;
  • Ar zemu piesātināto taukskābju saturu.
Pagatavošana: Uzvāra ūdeni un ieber pastu (100g pastas nepieciešams 1l ūdens). Vāra 14 līdz 16 minūtes.
 Herkuless proteīna pasta Penne rigate
  • 26% proteīns – apvieno augstas kvalitātes kviešu, olu un zirņu proteīnu, nodrošinot 26,1g proteīnauz100 g produkta;
  • Daudz šķiedrvielas;
  • 30% mazāk ogļhidrātu salīdzinot ar tradicionālo kviešu pastu;
  • Ar zemu piesātināto taukskābju saturu.
Pagatavošana: Uzvāra ūdeni un ieber pastu (100g pastas nepieciešams 1l ūdens). Vāra 14 līdz 16 minūtes.

Herkuless auzu pasta

Herkuless auzu pasta apvieno vērtīgāko no rūpīgi atlasītām auzām un kviešiem, audzētiem Baltijas auglīgajā zemē. Auzu pasta gatavota no 50% auzu miltiem un pilngraudu kviešu miltiem.

Herkuless auzu pasta Cavatappi

Herkuless auzu pasta apvieno vērtīgāko no rūpīgi atlasītām auzām un kviešiem, audzētiem Baltijas auglīgajā zemē. Auzu pasta gatavota no 50% auzu miltiem un pilngraudu kviešu miltiem.

  • Auzu beta – glikāns samazina holesterīna līmeni asinīs. Beta glikāna labvēlīgo ietekmi panāk, katru dienu lietojot pārtikā vismaz 3g auzu beta-glikāna;
  • Daudz šķiedrvielu – auzu pasta satur daudz šķiedrvielu. Viena porcija nodrošina 27% vērtīgo graudaugu šķiedrvielu. (% no ieteicamās dienas devas. Ieteicamā deva vidusmēra pieaugušajam ir 8400kJ/2000kcal);
  • Ilgstoša enerģija –pilngraudu produkti nodrošina organismu ar ilgstošu enerģiju.
Pagatavošana: Uzvāra ūdeni un ieber pastu (100g pastas nepieciešams 1l ūdens). Vāra 4 līdz 6 minūtes.

Herkuless auzu pasta Penne Rigate

Herkuless auzu pasta apvieno vērtīgāko no rūpīgi atlasītām auzām un kviešiem, audzētiem Baltijas auglīgajā zemē. Auzu pasta gatavota no 50% auzu miltiem un pilngraudu kviešu miltiem.

  • Auzu beta – glikāns samazina holesterīna līmeni asinīs. Beta glikāna labvēlīgo ietekmi panāk, katru dienu lietojot pārtikā vismaz 3g auzu beta-glikāna;
  • Daudz šķiedrvielu – auzu pasta satur daudz šķiedrvielu. Viena porcija nodrošina 27% vērtīgo graudaugu šķiedrvielu. (% no ieteicamās dienas devas. Ieteicamā deva vidusmēra pieaugušajam ir 8400kJ/2000kcal);
  • Ilgstoša enerģija –pilngraudu produkti nodrošina organismu ar ilgstošu enerģiju.
Pagatavošana: Uzvāra ūdeni un ieber pastu (100g pastas nepieciešams 1l ūdens). Vāra 5 līdz 7 minūtes.