Penne pasta — Rīgas Dzirnavnieks .

Penne pasta

Recepte tapusi sadarbībā ar Kristu Stūrmani

Sastāvdaļas:
400g Herkuless pasta Penne Rigate
~ 1-2l ūdens
1 ēd.k olīveļļa
šķipsniņa sāls
1/2 paprika
1/2 galviņa puķkāposts
1 brokolis
2 seleriju kāti
170g konservēta kukurūza
400g konservētas pupiņas
500g tomātu pasta
Pasniegšanai : cietais siers un zaļumi

Pagatavošana

Pagatavošana : 
 
1. Pannā ielej ūdeni, pievieno olīveļļu un sāli
2. Pievieno sagrieztu puķkāpostu, brokoli un seleriju kātus, vāra
3. Kad dārzeņi gandrīz gatavi, pievieno makaronus
4. Kad makaroni gatavi, nokāšs lieko ūdeni (ja tas nav izvārījies)
4. Pievieno sagrieztu papriku, pupiņas, kukurūzu un tomātu pastu
5. Visu apmaisa un nedaudz apcep
Pārkaisa ar cieto sieru un zaļumiem.

 

Komentāri