Patiešām, putru varam baudīt ne tikai brokastis, bet arī vakariņās. Iedvesmojies un pagatavo pavisam izsmalcinātu maltīti, izmantojot vietējo superproduktu!
Putras pagatavošanai
400 ml buljons
50 g rīvēta cietā tipa siera
100 g Herkuless griķu pārslas
Krēmīgumam var pielikt arī nedaudz auzupiena
Vakariņu piedevas
2 šampinjoni
Rīvēts cietais siers
Ciedru rieksti vai mandeļu skaidiņas
Dīgsti
Pagatavošana
Katliņā pievieno buljonu un pievieno griķu pārslas
Rūpīgi apmaisi un pievieno nedaudz auzu piena
Vāri aptuveni 4 minūtes uz lēnas uguns
Izslēdz uguni un ļauj putrai uzbriest vēl 4 minūtes
kamēr putra briest, uz pannas apcep sagrieztus šampinjonus
Kad putra uzbriedusi, pievieno pārējās sastāvdaļas – šampinjonus, sieru, mandeļu skaidiņas vai ciedru riekstus
Lūdzu, ņemiet vērā, ka šajā vietnē tiek izmantotas sīkdatnes. Jūs varat apstiprināt savu piekrišanu sīkfailu izmantošanai, noklikšķinot uz pogas Es piekrītu vai turpinot pārlūkošanu. Jūs jebkurā laikā varat atsaukt savu piekrišanu, mainot tīmekļa pārlūkprogrammas iestatījumus un izdzēšot saglabātās sīkdatnes. Sīkāka informācija atrodama privātuma politikā.