Patēriņa produkcija

Jaunums! Hercogs pašbriestošie kviešu milti!

Līdz šim, skatoties ārzemju kulinārijas šovus vai lasot receptes ārzemju blogos, bieži vien nācās lauzīt galvu, kas ir self – raising flour.  Beidzot šis jautājums  ir atrisināts, jo Hercogs ir krietni atvieglojis dzīvi un laidis klajā Latvijā pirmos self – raising flour jeb latviski - pašbriestošos miltus. Tie ir augstākā labuma kviešu milti, kuriem pievienots un vienmērīgi iemaisīts īpaši izstrādātas formulas cepamais pulveris. Hercogs pašbriestošie milti ir lieliski piemēroti dažādiem konditorejas izstrādājumiem, kā piemēram, biezajām pankūkām, kūkām, vafelēm, mafiniem u.c. Šos miltus var izmantot arī mīklās, kuras nav nepieciešams raudzēt. Hercogs ir parūpējies, lai Jūsu konditorejas izstrādājumi ir poraini, apjomīgi un ar lielisku garšu. Pacēluma efekts rodas cepamā pulvera aktivizēšanās brīdī! Self-raising jeb pašbriestošie milti palīdzēs ikvienam radīt kulinārijas šedevrus. A/S Rīgas Dzirnavnieks ir pirmais uzņēmums Latvijā, kurš laidis klajā pašbriestošos miltus.        

    

Augstākā labuma īpašie konditorejas kviešu milti

Šie ir īpaši balti un irdeni milti. Pateicoties to līdzībai ar mannas putraimiem un īpašajam, smalkajam malumam, šos miltus dažkārt arī dēvē par augstākā labuma kviešu miltiem / mannas putraimu miltiem.

Īpašie konditorejas milti ir ideāli piemēroti un neaizvietojami svētku konditorejas izstrādājumu kā kūku, biskvītu, mafinu un citu smalkmaizīšu ar irdenu struktūru cepšanai.

 

 

 



 

Hercogs kviešu milti

Hercogs kviešu milti ir ražoti no īpaši atlasītām, Latvijā audzētām graudu šķirnēm ar augstu lipekļa saturu un kvalitāti. Miltu malšanā tiek izmantots kviešu grauda “baltais kodols”, kas nodrošina īpaši baltus miltus un izcilas cepšanas īpašības, kuras pircējs spēj novērtēt.

Graudu pārstrādes process notiek izmantojot Eiropā progresīvākās – Bühler tehnoloģijas, kas saglabā graudā esošās kvalitatīvās īpašības, nododot tās tālāk – miltos.

Hercogs milti ir ideāli piemēroti dažādu konditorejas un kulinārijas izstrādājumu gatavošanai, kā arī maizes cepšanai. Šie milti ir tīrs un dabīgs produkts, kas nesatur nekādus konservantus un uzlabotājus.

 


 

Pilngraudu kviešu milti

Hercogs Pilngraudu kviešu miltiMilti, kurus maļot izmantots viss grauds – grauda dīglītis, kodols un graudapvalks, kā rezultātā pilngraudu kviešu milti ir bagāti ar šķiedrvielām, minerālvielām un vitamīniem.

 

 

 

 

 

 

 

Pilngraudu auzu milti

Milti, kurus maļot izmantots viss grauds – grauda dīglītis, kodols un graudapvalks, kā rezultātā pilngraudu auzu milti ir bagāti ar minerālvielām un vitamīniem.

Tie ir bagāti ar šķiedrvielām, īpaši ar beta-glikānu, kas samazina holesterīna līmeni asinīs. Tā labvēlīgā ietekme panākama, ikdienā lietojot vismaz 3g auzu beta - glikāna.

 

 

 

 

 

 

Pilngraudu rudzu milti

Milti, kurus maļot izmantots viss grauds – grauda dīglītis, kodols un graudapvalks, kā rezultātā pilngraudu rudzu milti ir bagāti ar šķiedrvielām, minerālvielām un vitamīniem.

Rudzi ir bagātīgs kālija avots, kas palīdzēs uzturēt muskuļu aktivitāti. Rudzos ir daudz cietes un šķiedrvielu, tajos vairāk nekā citos graudaugos ir vērtīgas aminoskābes un B grupas vitamīni.

 

 

 

 

 

Speltas kviešu milti

Speltas (plēkšņu) kvieši – viena no senākajām graudaugu kultūrām, kas bija pazīstama jau akmens laikmetā.

Atšķirībā no citu šķirņu kviešiem, speltas graudi atrodas plēksnēs, kas
tos aizsargā no slimībām un kaitēkļiem, tie ir ģenētiski veseli graudi, kas izturīgi pret vides piesārņojumu un izceļas ar augstu uzturvērtību.

Mūsu speltas kviešu milti tiek malti, ievērojot vēsturiskas tradīcijas, ar akmens dzirnakmeņiem.

 

 

 

 

Hercogs bioloģiskie kviešu milti

Hercogs Pilngraudu kviešu milti

Hercogs bioloģiskie kviešu milti ražoti no bioloģiski audzētiem graudiem.
Bioloģiska lauksaimniecība - tā ir lauksaimniecības produktu ražošana atveseļotos laukos, pilnīgi brīva no jebkādu ķīmisko preparātu un minerālmēslu lietošanas. Absolūti dabisks produkts no nelielām saimniecībām.

 

 

 

 

 

Jaunums! Griķu milti!

Griķu milti  izceļas ar saldenu un neatkārtojamu grauzdētu griķu garšu. Šie milti ēdienam piešķir skaisti brūnu krāsu. Griķu milti ir lielisks produkts ikdienas un svētku ēdienkartes paplašināšanai. Tāpat kā kviešu miltus, tos izmanto pankūku, pīrāgu, smalkmaizīšu, maizes, pelmeņu, desertu, krēmzupu un mērču pagatavošanā. Konditorejas izstrādājumos griķu miltus ieteicams sajaukt ar kviešu miltiem.