Receptes

Brūnie rīsi ar spinātiem un šampinjoniem

Lauris Aleksejevs
Sastāvdaļas:

Herkuless Gourmet brūnie rīsi 300 g
Šampinjoni 200 g
šalotes sīpoli 60 g
Ķiploki 2 daiviņas
Dārzeņu buljons 500 ml
Timiāns 10 g
Dzidrināts sviests 50 ml
Svaigi sakapāts baziliks 30 g
Spinātu lapas 100 g
Sāls, cukurs pipari pēc garšas
Pagatavošana:

Katlā, dzidrinātā sviestā apcep sīpolus, ķiplokus un šampinjonus, pievieno rīsus un timiānu. Pārlej ar dārzeņu buljonu, pievieno sāli un cukuru pēc garšas, uzliek vāku un sautē līdz rīsi gatavi, pirms pasniegšanas iejauc sakapātu baziliku un spinātu lapas, vairāk nesautē.
Share